27 Mayıs 2015 Çarşamba

Adana Haber

Flaş! Adana CHP 1’ nci sıra milletvekili talibi Avukat Elif Doğan Türkmen, Çukurova ilçesi Karslı mahallesinde uğradığı silahlı tecavüz sonucu dizlerinden yaralandı. Saldırıda kullanılan vasıta terk edilmiş halde bulundu. vasıta kiralayan kişinin ise Ali Fuat Elibol olduğu belirlendi.

Türkmen’in şüpheli olarak aranan Ali Fuat Elibol’un muttasıf ketenpere ve bilişim sistemlerinde banka yahut güven kartlarını kullanarak hilekârlık gitmek suçlarından açılan 2 davasında avukatlığını yapmış olduğu belirlendi.Adana Haber, CHP 1’inci silsile milletvekili talibi avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. parafin renkli otomobilden acı fail saldırganlar kaçarken, 3 mermi isabet eden Türkmen, tedaviye alındı. dirimsel tehlikesi yoksuz Türkmen henüz sonrasında taburcu edildi.

Olay, bugün sayaç 09.00 sıralarında biçim Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi’ndeki otopark zirve restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova jön İşadamları Derneği’nin (ÇUGİAD) kahvaltısına benimsemek şartıyla restorana gelen CHP Adana 1’inci sıra saylav talibi avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere namuslu yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille mevrut saldırganlar tabancayla 3 etki hınç etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı zatî bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı.

İhbar hakkında alarma geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili özek Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde terk edilmiş halde buldu. makine incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor.KORKUTMA gayeli

Özel Medline Hastanesi’nde evgin müdahale edilen ve her dü bacağının diz altında 3 mermi yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen’in esenlik durumunun yerinde olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yapmış olduğu ilk açıklamada, "Ben iyiyim. tecavüz korkutma gayeli yapılmıştır. keyif durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Yapılan ilk incelemede, saldırıda kullanılan otomobili Ali Fuat Elibol adında bir kişinin kiraladığı tesbit edildi. Şahsın da avukat Türkmen’in mebus adaylığının kesinleşmesinin sadece ardından, matbuat kuruluşlarına Türkmen’in kendisini dolandırdığı iddiasıyla doküman göndermişti. Ancak, iddiaya rağmen Türkmen hakkında ayyarlık iddiasıyla açılmış rastgele bir davanın bulunmadığı anlaşılırken, Ali Fuat Elibol'un bir ayyarlık davasından ukubet almış olduğu ortaya çıktı.

CHP adayı avukat Elif Doğan Türkmen’in kuşkulu olarak aranan Ali Fuat Elibol’un muttasıf ayyarlık ve enformatik sistemlerinde banka veya kredi kartlarını kullanarak tokatçılık üretmek suçlarından oluşturulan 2 davasında avukatlığını yaptığı belirlendi.

Ali Fuat Elibol’un vasıflı dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, enformatik suçları, ruhsatsız silah taşıma ve satın alma, tefecilik, bedelsiz senet kullanmak, tehdit, kişilerin huzurunu tahrip ve hakaret suçlarından mecmu 17 kaydının olduğu ortaya çıktı. Elibol için tefecilik ve bedelsiz senet sarf suçlamalarından sav açılmadığı, gayrı bütün suçlamalarla alakalı sevgili açılıp yargılandığı, bazı dosyalardan da ukubet almış olduğu anlaşıldı.

CHP İL BAŞKANI: müstamel BİR MÜVEKKİL

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin keder da Türkmen'in, birkaç güne  derece seçim çalışmalarına başlayabileceğini söyledi. hissiselim çağrısı fail Bulut, "Zanlının eşkalı saptama edildi.  tutulmak neredeyse olduğu itimat Müdürü tarafından söylendi. Saldırıyı yaratıcı turfa  bir müvekkil. Sebebi, henüz evvelki bir husumet. Bu tur vakalar intihap eskiden  punt bilinip gözdağı ediliyor. sabık ruz de bir vekilimizin komprador taşlanmış. Son  dönemlerde CHP'nin bu çıkışını hazmedemeyen insanlar bu tur saldırılara  girişiyor. Bundan sonra bu dolaşma olayların olmayacağını umuyoruz. Herkesi bile  sağduyuya çağrı ediyorum" dedi. 26.05.2015 - 09:13 | Son Güncelleme: 26.05.2015-14:49 Milliyet.com.tr » siyaset » Haber
CHP 1'inci dizi vekil adayı bacaklarından vuruldu
Flaş! Adana CHP 1’ nci keşik milletvekili talibi Avukat Elif Doğan Türkmen, Çukurova ilçesi Karslı mahallesinde uğramış olduğu silahlı saldırı sonucu dizlerinden yaralandı. Saldırıda kullanılan anahtar bırakma edilmiş halde bulundu. mutavassıt kiralayan kişinin ise Ali Fuat Elibol olduğu belirlendi.

Türkmen’in meşkûk olarak aranan Ali Fuat Elibol’un kalifiye tokatçılık ve enformatik sistemlerinde vezneci yahut para kartlarını kullanarak tokatçılık yapmak suçlarından açılan 2 davasında avukatlığını yapmış olduğu belirlendi.
2Sitene Ekle
CHP 1'inci keşik vekil adayı bacaklarından vuruldu
DHA

Adana’da, CHP 1’inci keşik parlamenter talibi avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. parafin renkli otomobilden nâr eden saldırganlar kaçarken, 3 kurşun isabet fail Türkmen, tedaviye alındı. dirimsel tehlikesi bulunmayan Türkmen daha sonra taburcu edildi.

Olay, zaman saat 09.00 sıralarında tarz Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi’ndeki park doruk restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova jön İşadamları Derneği’nin (ÇUGİAD) kahvaltısına ortak olmak gibi restorana gelen CHP Adana 1’inci saf milletvekili talibi avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere essah yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 defa od etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı hususi bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı.

İhbar dair alarma güzeşte aynasız ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili özek Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde terk edilmiş halde buldu. otomobil incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor.

SALDIRI andaç KAMERADA:



KORKUTMA amaçlı

Özel Medline Hastanesi’nde evgin karışma edilen ve her dü bacağının diz altında 3 mermi yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen’in sağlık durumunun kazançlı olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, "Ben iyiyim. hücum zılgıt amaçlı yapılmıştır. dirimlik durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Yapılan ilk incelemede, saldırıda kullanılan otomobili Ali Fuat Elibol isminde bir kişinin kiraladığı tesbit edildi. Şahsın da avukat Türkmen’in vekil adaylığının kesinleşmesinin vakit kaybetmeden ardından, matbuat kuruluşlarına Türkmen’in kendisini dolandırdığı iddiasıyla doküman göndermişti. Ancak, iddiaya karşın Türkmen karşı tokatçılık iddiasıyla küşade rastgele bir davanın bulunmadığı anlaşılırken, Ali Fuat Elibol'un bir tokatçılık davasından ceza almış olduğu ortaya çıktı.

CHP talibi avukat Elif Doğan Türkmen’in zanlı olarak aranan Ali Fuat Elibol’un nitelikli ayyarlık ve enformatik sistemlerinde banka veya itibar kartlarını kullanarak tokatçılık yapmak suçlarından açılan 2 davasında avukatlığını yapmış olduğu belirlendi.

Ali Fuat Elibol’un nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, enformatik suçları, ruhsatsız tabanca nakil ve satın alma, tefecilik, bedelsiz senet kullanmak, tehdit, kişilerin huzurunu fesih ve taşlama suçlarından yekûn 17 kaydının olduğu ortaya çıktı. Elibol karşı murabahacılık ve bedelsiz senet sarf suçlamalarından sorun açılmadığı, başka bütün suçlamalarla ilgili sorun açılıp yargılandığı, bazen dosyalardan da ukubet aldığı anlaşıldı.

CHP İL BAŞKANI: kadim BİR MÜVEKKİL

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin endişe da Türkmen'in, bir iki güne  denli seçim çalışmalarına başlayabileceğini söyledi. hissiselim çağrısı yapan Bulut, "Zanlının eşkalı saptama edildi.  kazanmak şartıyla olduğu inanma Müdürü aracılığıyla söylendi. Saldırıyı yaratıcı çıkma  bir müvekkil. Sebebi, henüz esbak bir husumet. Bu tur vakalar seçim eskiden  punt bilinip gözdağı ediliyor. güzeşte devir bile bir vekilimizin vasıta taşlanmış. Son  dönemlerde CHP'nin bu çıkışını hazmedemeyen insanoğlu bu tur saldırılara  girişiyor. Bundan sonra bu tur olayların olamayacağını umuyoruz. Herkesi de  sağduyuya çağrı ediyorum" dedi.



TABURCU OLDU



Silahlı saldırıda yaralanan CHP Adana 1. saf parlamenter adayı Elif Doğan Türkmen, otama görmüş olduğu hastaneden taburcu edildi.

 seçim emekleri için Çukurova torlak İşadamları Derneğince düzenlenen kahvaltı programına giderken silahlı saldırıda yaralanan Türkmen'in, mahsus bir hastanedeki tedavisi tamamlandı.

 Taburcu edilen Türkmen, hastaneden sedyeyle ambulansa taşındı.

 Evine götürüleceğini öğrenilen Türkmen, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder