24 Mayıs 2015 Pazar

Acil Aşk Aranıyor 12.Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor 12.Bölüm Fragmanı seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. dem kesen sahneleriyle ekrana ati Acil Aşk Aranıyor 12.Bölüm Fragmanı  Nisan'ın aşk oyunu gerçeğe dönüşmek üzere
Show TV'nin ilgiyle kovuşturulma edilen romantik komedi tadındaki Acil Aşk Aranıyor 11. kısmı ile ekranlara geliyor. şaşırtı gelişmeleriyle herkesi görüntülük başına kilitleyen, Med inşa imzalı Acil Aşk Aranıyor yeni bölümünde april ve Sinan arasındaki yumuşak ters niza devam edecek.. Kadrosunda; Serhat Teoman, ruh Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, SinemUçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı Acil Aşk Aranıyor dizisinin yeni bölümü bu kısımlar Show Tv ekranlarına gelecek.

ACİL AŞK ARANIYOR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nisan'ın Sinan'ı kıskandırmak için kendisine uydurduğu yapmacık yâr başlıca olmaya başlıyor. cali gacı Abidin'in geçen bölüm ortaya çıkan babası, Abidin ve Nisan'ı evlendirmek istiyor. Sinan'la aralarındaki buzlar yeni yeni erimeye çalışmışken ortaya sâdır yeni kondisyon Nisan'ı bir bir hayli sıkıntı durumda bırakıyor. Sinan'ın kıskançlığı had safhaya geliyor. Sinan, Abidin ve Nisan'ın bir arada olmalarını mâni olmak için Nisan'a ceza veriyor. Nisan'ı cezaya bırakan Sinan amacında muvaffakiyetli olabilecek mi? Abidin'in evlilik için yapacağı atılım Nisan'ı az çok güçlük bir duruma sokacak ki bakalım Sinan buna ne aksülamel verecek? Bunun haricinde Berzan'ın ağzından yavuklu sözü çıkma ki muhtemelen tehlike bacayı sarıyor! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder